Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:00:18 | 27/04/2024

Sant Salvador d'Avencó
Portada > Actualitat > Notícies > VOTV estrena pàgina web i emissions HD

VOTV estrena pàgina web i emissions HD

20/03/2023

Vallès Oriental Televisió ha estrenat aquest dimarts la seva nova pàgina web. Des d’ara, votv.cat es converteix en una nova finestra des d’on seguir tota l’actualitat del territori, però també la resta de continguts.  La nova web potencia l’actualitat, amb un accés immediat a les últimes notícies. Uns continguts que s’actualitzen diàriament per estar al dia de tot allò que s’explica a l’Infovallès.

Només accedir a la web es pot trobar un gran menú on es poden localitzar les notícies classificades pels municipis de VOTV. De la mateixa manera, es poden filtrar les notícies per seccions de l’Infovallès, per la qual cosa el contingut al qual s’accedeix sigui del màxim interès. La web és també un trampolí cap a les xarxes socials. També cal destacar la part de serveis que es pot trobar a la pàgina. Es pot consultar la programació setmanal o demanar un programa o notícia històrica. D’altra banda, a través de la nova web es pot accedir a l’OTT de les televisions de proximitat, la Xarxa+, on també es pot seguir la senyal en directe de VOTV i els seus espais destacats.

Cal recordar que el 18 d’abril VOTV passarà a emetre en alta definició. En el cas de l’emissió per la TDT, el canal no canviarà. Per accedir als continguts d’Aiguafreda.

 

Imatge

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 13:37h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona