Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:21:05 | 21/04/2018

a
Portada > Actualitat > Notícies > Despreniment d’un bloc de pedra al Carrer d’Avencó

Despreniment d’un bloc de pedra al Carrer d’Avencó

03/04/2018

 

La matinada del dijous 22 de març, una pedra de grans dimensions es va desprendre de la cinglera que dóna al Carrer d’Avencó a l’alçada del paratge conegut com la Bauma, davant del Pas de les Carretes.

La mateixa nit tècnics de l’Ajuntament d’Aiguafreda es van desplaçar al lloc per a delimitar la zona i començar les tasques de neteja del carrer. Posteriorment, un equip de geòlegs van inspeccionar la cinglera a fi d’analitzar la paret i avaluar l’estat de l’indret davant de possibles nous despreniments. A partir del seu informe es farà un sanejament d’una sèrie de blocs de la cinglera que podrien suposar un risc en el futur. Aquests blocs seran despresos de manera controlada amb l’ajut de tensors i d’alçaprems mecànics accionats a distància. Aquesta tasca comportarà talls intermitents del vial que poden afectar el trànsit al veïnat d’Avencó, fet que es comunicarà en el seu moment.

Foto
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/04/2018 a les 14:34h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona