Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:13:50 | 26/04/2024

Panoràmica 1
Portada > Actualitat > Notícies > Més plans, més ocupació

Més plans, més ocupació

23/07/2014

L'Ajuntament d'Aiguafreda, seguint en la línia de col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental per promoure la inserció laboral de persones aturades al municipi, ha obtingut dos nous plans d'ocupació que s'afegeixen als que es van obtenir a finals de l'any 2013 i que han estat actius entre els mesos de gener i juny. Els plans aprovats ara estan adreçats específicament a persones aturades i perceptores de la Renda Mínima d'Inserció. Es tracta d'un col·lectiu amb necessitats especials d'inserció laboral. Després d'un treball conjunt entre les àrees de Benestar Social i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament per tal de determinar els candidats més adients als requisits de la convocatòria i, posteriorment, realitzar les entrevistes de selecció, s'han seleccionat dues persones d'Aiguafreda, un home i una dona.

Els seleccionats seran contractats en breu pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i passaran a integrar-se durant 6 mesos (agost-gener) en la brigada municipal d'Aiguafreda per desenvolupar treballs de manteniment de l'espai i dels equipaments públics. Els costos laborals estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, a més dels recursos propis que hi aporta l'Ajuntament d'Aiguafreda.

Les 4 persones contractades fins ara per aquest sistema (que ha suposat una subvenció de 32.000 € en total) s'ajunten a les contractades directament per l'Ajuntament (Plans d'Ocupació Locals) i també a les que han trobat feina a través del Servei d'Ocupació d'Aiguafreda des de la seva posada en funcionament al mes de març.

Plans ocupació
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2024 a les 13:37h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona