Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:23:56 | 26/03/2019

a
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Ajuntament > Benvinguda de l'Alcalde

Benvinguda de l'Alcalde

.
Joan Vila-Alcalde

Em plau donar-vos la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament d'Aiguafreda, un dels pobles més antics de Catalunya, que es documenta per escrit des del segle IX i amb uns vestigis prehistòrics que demostren que els habitants d'aquelles èpoques ja varen escollir aquest indret per instal·lar-hi la seva residència.

Aiguafreda, enmig de la muntanya i, al mateix temps, a prop de la ciutat, de la platja i de la neu. El nostre és un poble petit bonic i acollidor, situat entre el Parc Natural del Montseny i l’Espai d’Interès Natural dels Cingles de Bertí, i a mig camí de Barcelona i Vic. És lloc d'estiueig i punt de sortida de tot tipus d'excursions que permeten gaudir dels innombrables destins que ofereix aquest meravellós entorn que ens acompanya.

Les aiguafredenques i els aiguafredencs ens sentim orgullosos de viure en un poble conegut per moltes persones que, en algun moment de la seva vida, han vingut a visitar-nos i solen guardar bons records d'aquestes contrades. Per això desitjo que aquesta nova web sigui de gran ajuda per a tots els visitants i que hi trobeu tot allò que buscàveu.

Per mi, però, el millor que pot oferir Aiguafreda és la simpatia, la cordialitat i l'hospitalitat que, en general, caracteritzen els seus habitants. Per aquesta raó, més enllà de la coneixença virtual que ofereixen les noves tecnologies, si encara no ho heu fet us recomano que ens visiteu personalment perquè de ben segur que us en emportareu un bon record i tindreu ganes de tornar.

Quan vingueu, si necessiteu qualsevol cosa, no dubteu en dirigir-vos al nostre Ajuntament, al Punt d'Informació Turística o al servei de Vigilància Municipal. Us atendrem amb molt de gust i procurarem ajudar-vos en tot allò que sigui possible.

Rebeu, amb el meu agraïment, una molt cordial salutació.

Joan Vila i Matabacas

Alcalde

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/07/2015 a les 18:53h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona