Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:00:47 | 19/05/2022

a
Portada > Actualitat > Notícies > Aiguafreda, entre Osona i el Vallès Oriental

Aiguafreda, entre Osona i el Vallès Oriental

29/04/2022

El diumenge 29 de maig, d’aquí a un mes, es farà una jornada de participació ciutadana per a demanar l’opinió dels habitants d’Aiguafreda sobre l’adscripció comarcal del municipi.

Aquest procés consultiu havia estat ajornat per causes sobrevingudes però l’actual situació de normalitat recuperada permet poder-la dur a terme de manera segura. La comissió municipal, integrada per representants de tots els grups amb representació al consistori, va acordar dur-la a terme en aquesta data.

El municipi d’Aiguafreda, adscrit a la comarca del Vallès Oriental des de la divisió comarcal de Catalunya de 1936, es troba vinculat igualment a la comarca d’Osona amb la que hi manté, també, relacions actuals i històriques.

Els canvis territorials, socials i econòmics, com també els nous fluxos de relacions del municipi amb el seu entorn, són nous elements a considerar a l’hora de plantejar l’adscripció comarcal del municipi. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Aiguafreda en demana l’opinió a tots els veïns.

La participació podrà ser de manera presencial o telemàtica i hi podran participar les persones empadronades a Aiguafreda que tinguin més de 16 anys. Es farà una sessió informativa, es repartiran fulletons explicatius a cada casa i també el sobre per a la votació en cas que s’hi vulgui participar presencialment.

Properament es difondran més dades i informacions de detall a través de la web municipal i les diferents xarxes socials de l’Ajuntament.

Imatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/05/2022 a les 13:37h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona