Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:15:53 | 19/08/2022

a
Portada > Actualitat > Notícies > Reciclem adequadament: les papereres no són contenidors

Reciclem adequadament: les papereres no són contenidors

15/07/2021

Especialment durant aquesta època de l’any es detecta un augment indegut de les papereres on el servei de neteja municipal hi detecta una presència creixent de bosses d’escombraries. Recordem que si tenim la necessitat de desfer-nos dels residus domèstics i no ho podem fer en l’horari de recollida, cal utilitzar la deixalleria municipal, situada al barri d’Avencó.

Darrerament s’hi han trobat tant residus domèstics orgànics com de material reciclable. A part de les qüestions d’imatge de la via pública i d’higiene col·lectiva, cal destacar el cost elevat que suposa la gestió d’aquests residus atès que, en no ser recollits pel servei el dia corresponent, han de ser tractats a part abans de poder ser tramesos a la planta de triatge.

Foto 1
Foto 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/08/2022 a les 09:44h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona