Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:11:31 | 03/08/2020

Riera d'Avencó 3
Portada > Actualitat > Notícies > Recollida de trastos i mobles vells a domicili

Recollida de trastos i mobles vells a domicili

11/02/2020

La recollida de trastos i mobles vells a domicili és un servei gratuït per a particulars que es realitza el 3r dimecres de mes. Per a sol·licitar-lo, cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament (93 844 22 53). En el moment de la inscripció, us diran quin és el proper dia que tindreu el servei. Cal deixar els trastos davant del portal de casa la nit anterior a la recollida.

Per evitar incidències no cobertes per aquest servei, fem un recordatori dels protocols a seguir. Vegeu a la nota adjunta quins són els materials voluminosos que entren dins d’aquest servei de recollida i quins no. És important observar el tipus de material que es deixa davant de casa perquè la recollida sigui efectiva. A tall d’exemple cal evitar residus com pots de pintura, roba, runa, plàstics o bombones de butà, entre altres (més detall a l’arxiu adjunt). Atès que és un servei particularitzat als domicilis que ho han demanat, cal evitar també deixar voluminosos propis a la porta d’un veí que té demanat el servei.

 

Foto

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 31/07/2020 a les 14:32h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona