Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:11:32 | 03/08/2020

Fira a la Plaça
Portada > Actualitat > Notícies > Anna Martínez, costurera solidària contra el càncer de mama

Anna Martínez, costurera solidària contra el càncer de mama

06/02/2020

El repte d’Anna Martínez, veïna d’Aiguafreda, un exemple de superació i de solidaritat. Un càncer de mama que va vèncer amb voluntat i alhora, de manera altruista i solidària a través del projecte Costumama que li va permetre unir la superació personal amb la voluntat d’ajudar als altres. En paraules d’ella mateixa: “Costumama neix d’estimar la vida. A vegades els reptes que s’intercalen en el nostre camí els podem escollir, a vegades no. I de la superació d’un repte no escollit, com el càncer de mama, neix Costumama. És i va ser la costura un dels refugis que m’han ajudat a superar el procés del càncer”.

 

Costumama són bosses i moneders creats per l’Anna i que ha anat posant a la venda durant aquest temps. El 100% dels beneficis que n’obté els dóna a la investigació contra el càncer de mama. Aquest gener de 2020 l’Anna va fer una donació a l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona de 4.010 € obtinguts per les vendes dels seus moneders. L’hospital va convidar l’Anna i la seva família al mateix centre on es fa la recerca contra el càncer de mama. Vegeu el tuit emès de l’Hospital de Sant Pau en agraïment pel seu gest. Gràcies, Anna !

 

@costumama

 

 

Foto
Foto 1
Foto 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 31/07/2020 a les 14:32h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona