Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:20:05 | 05/06/2020

Gorg de l'olla
Portada > Actualitat > Notícies > Els pobles de la Mancomunitat La Plana amb el Dia internacional contra les violències masclistes

Els pobles de la Mancomunitat La Plana amb el Dia internacional contra les violències masclistes

22/11/2019

Enguany el cartell, a banda de mostrar una lluita col·lectiva i la sororitat entre les dones a través de la imatge, també s’hi ha inclòs el nombre de dones assassinades per homes a conseqüència de la violència masclista durant el 2019 (87 a l’Estat espanyol, 12 a Catalunya i 1 a Osona). Tot plegat sota el missatge #ENSVOLEMVIVES.

La Mancomunitat La Plana s’ha adherit al contingut del “Manifest 25N Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones 2019” elaborat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Tarragona, la Diputació de Lleida, la Diputació de Girona, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.

El Manifest ens parla de la nostra societat que, malgrat no la desitgem d’aquesta manera, és patriarcal i es resisteix a perdre un status quo que situa les dones en una posició de desigualtat, i per tant vulnera els Drets humans. La socialització en la por, el control i la submissió de les dones és un fet, com també invisibilització i naturalització de les violències sexuals. Davant de tot això, es fa palès que una societat on les dones són agredides sexualment no garanteix els seus drets de ciutadania.

Les dones hem trencat el silenci. Les administracions, els i les agents socials, els moviments feministes lluitem cap el canvi i encoratgem a tota la ciutadania a fer front a aqueta injustícia.

 

 

Cartell informatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/06/2020 a les 17:48h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona