Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:10:17 | 24/04/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > Carla Gámez, premi Talent Jove

Carla Gámez, premi Talent Jove

27/04/2023

L’aiguafredenca Carla Gámez va ser escollida guanyadora del premi Talent Jove del Vallès Oriental. L’acte es va celebrar ahir a l’espai La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana. El premi, impulsat pel Consell Comarcal, s’adreça a aquells joves menors de 25 anys que hagin destacat per algun aspecte laboral, artístic, esportiu o social dels municipis de la comarca. La Carla, proposada per l’Ajuntament d’Aiguafreda, va ser una de les tres candidates que van arribar a la final on finalment va ser escollida guanyadora.

La Carla té 24 anys, és graduada en Psicologia i especialitzada en el Trastorn de l'Espectre Autista i altres condicions del desenvolupament neuronal. Amb 19 anys es va vincular a un voluntariat a l'Associació TEA-Asperger d'Osona. Li agradava treballar amb infants i va treure's el carnet de monitora de lleure. Des del 2019 està vinculada a l'Esplai Pica Pins com a voluntària, esplai en el que hi ha anat assumint més responsabilitats fins a ser-ne la directora.

De forma paral·lela, ha fet un postgrau en trastorns del neurodesenvolupament en població infantil-juvenil amb pràctiques al CDIAP de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. També ha estat estudiant durant dos anys llengua de signes catalana. S’està especialitzant en atenció precoç dintre de l'espectre autista, en SAACs (Sistemes Augmentatius i Alternatius de la Comunicació), i en anàlisi funcional.

Va treballar 5 anys a una petita empresa de subministraments industrials gestionant la part informàtica i de màrqueting. Posteriorment va portar durant un any el Servei d'Intervenció Socioeducativa a l’Ajuntament d'Aiguafreda, juntament amb serveis socials, combinant l’atenció domiciliària a persones amb discapacitat intel·lectual i oferint xerrades formatives a escoles sobre temes de gestió emocional i educació sexoafectiva. Després de les pràctiques del postgrau, va començar a treballar com a psicòloga d’infants i joves a l'Associació TEA-Asperger Osona. Actualment combina la seva feina de psicòloga i formadora amb la de directora de lleure a l’Esplai Pica Pins.

Enhorabona, Carla !

https://el9nou.cat/valles-oriental/actualitat/societat/en-directe-gala-vallesa-any-2022/

Foto
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 13:01h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona