Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:04:45 | 15/04/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el Parc de Ramon Margalef

Obert el Parc de Ramon Margalef

13/03/2023

El dissabte 11 de març es va obrir al públic el parc situat a l’entrada nord del municipi, dedicat a la figura de Ramon Margalef. L’acte va comptar amb la presència de la família Margalef que en el seu parlament va evocar l’indret proper a la Riera de Martinet, lloc de passeig i investigació del pare de l’ecologia moderna. També d’Albert Cruells, escultor i fill d’Aiguafreda, autor del conjunt escultòric del parc, que va descobrir el faristol explicatiu dedicat a la seva obra.

L’espai s’ha concebut com un indret sostenible amb bancs i plafons íntegrament de fusta, arbres del gènere acer, especialment blades, arbre caducifoli propi de la baga d’Aiguafreda de Dalt, i s’ha sembrat de prat natural a fi que segueixi el ritme de les estacions de l’any, verd a la primavera, groc a l’estiu. També s’ha acabat la vorera que perimetra el conjunt enllaçant amb la residència de la part superior.

Hom es pot descarregar el fulletó corresponent de la col·lecció de materials de Patrimoni, Cultura i Natura d'Aiguafreda clicant AQUÍ.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/04/2024 a les 13:53h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona