Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:06:40 | 02/03/2021

a
Portada > Actualitat > Notícies > Recollida de deixalles a Aiguafreda. Balanç 2020 i darrers anys

Recollida de deixalles a Aiguafreda. Balanç 2020 i darrers anys

16/02/2021

Un cop tancat l’any 2020, des de la Mancomunitat La Plana s’ha fet balanç de totes les fraccions de recollida de deixalles a Aiguafreda. Mirant l’evolució dels darrers cinc anys es detecta un augment del total de tones recollides durant aquest 2020 i que afecta pràcticament totes les fraccions, probablement a causa del confinament, fet que va comportar una major generació de residus domèstics.

En relació al darrer quadre, cal indicar que RS és la recollida selectiva, és a dir, el % del que es recicla (reciclables, matèria orgànica, vidre, voluminosos...) respecte tot el que es recull (el que es recicla més el rebuig). Com més alt sigui el valor, més petita és la quantitat de rebuig que es recull i, per tant, millor recicla el  municipi. En el cas d’Aiguafreda està al voltant del 80 %.

La Recuperació és el % del que es recicla (traient les deixalles impròpies de cada una de les fraccions de reciclables) respecte el total que s’ha recollit. En el cas d’Aiguafreda està al voltant del 70 %.

Pel bé de tothom i del nostre entorn, cal tenir cura de la selecció de deixalles a casa i amb l’ús de la deixalleria. Separar bé, el primer pas per a reciclar bé !

Dades 1
Dades 2
Gràfic 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2021 a les 11:33h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona