Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:06:25 | 02/03/2021

a
Portada > Actualitat > Notícies > Pressupostos participatius. Resultat de les votacions

Pressupostos participatius. Resultat de les votacions

05/02/2021

Entre finals de desembre i mitjans de gener, i per un període de tres setmanes, es van posar a votació ciutadana deu propostes del capítol d’inversions de les quals calia escollir-ne tres. Aquelles que han comptat amb major suport seran executades progressivament durant l’any 2021 fins a esgotar la partida destinada.

Els primers pressupostos participatius de l’Ajuntament d’Aiguafreda recullen aspectes de la via pública i dels equipaments municipals i s’hi ha pogut participar presencialment o a través de votació telemàtica.

 

Participació

S’han enregistrat un total de 209 participants dels quals 51 ho han fet de manera presencial i 158 de manera telemàtica. Aquesta participació representa un 9 % del cens, una participació poc elevada però lleugerament superior a processos semblants a altres municipis. A destacar la preferència per l’opció de vot telemàtic, molt per sobre de la presencial. Hi podien participar els majors de 16 anys.

 

Resultats

En general, totes les propostes han tingut bona acceptació i les preferències entre les diferents opcions han quedat bastant repartides. Un cop finalitzat el recompte l’ordre de més a menys valorades permet que les quatre més votades (propostes 126 i 10) siguin les que es duran a terme durant aquest 2021, que són les que cobreixen la partida pressupostària destinada (35.000 €).

Un agraïment a tothom que hi ha participat !

 

Gràfic
Resultat 1
Resultat 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2021 a les 11:33h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona