Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:12:40 | 16/04/2024

Riera d'Avencó 2
Portada > Turisme > Turisme cultural > Mapa del Patrimoni Cultural d'Aiguafreda

Mapa del Patrimoni Cultural d'Aiguafreda

El Mapa del Patrimoni Cultural d’Aiguafreda és una eina de coneixement que pretén recollir amb exhaustivitat el patrimoni immoble, moble, documental, inmaterial i natural del nostre municipi, per tal de poder establir, si s’escau, mesures de recerca, protecció legal, conservació i posada en valor per a la ciutadania. El Mapa s’acompanya d’una memoria que fa una valoració global del nostre patrimoni.

L’enregistrament d’un element patrimonial en el Mapa no implica cap més protecció legal que aquella que s’especifica en l’apartat corresponent de la seva fitxa o, donat el cas, aquella que l’Ajuntament o altre instància amb competències en aquest sentit hagi tramitat. El Mapa, doncs, és un inventari quantitatiu i qualitatiu, no un catàleg de protecció amb conseqüències legals més enllà de les que ja puguin tenir alguns dels béns patrimonials que s’hi troben.

Tant el Mapa com la cura del nostre patrimoni en general són processos oberts i depèn de tots i totes el seu coneixement, protecció i valoració. Si observeu cap errada o mancança en el Mapa, us agraïrem  que ho feu saber a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Aiguafreda.

El Mapa del Patrimoni Cultural d’Aiguafreda s’ha fet conjuntament entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. Podeu consultar-lo clicant sobre la imatge de sota. També podeu consultar, més avall, la memòria tècnica complementària.

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2019 a les 13:46h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona