Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:13:15 | 16/04/2024

a
Portada > Ajuntament > Projectes > Integració comercial i turística d'Osona Sud i Alt Congost

Integració comercial i turística d'Osona Sud i Alt Congost

Durant el mes de febrer de 2022 s’ha incorporat un Agent d’ocupació i desenvolupament local de Centelles i de l’àmbit territorial d’Osona Sud – Alt Congost, el qual desenvolupa les seves accions en l’àmbit de Dinamització sectorial, portant a terme projectes de Desenvolupament turístic i de Desenvolupament comercial de l’àmbit territorial d’Osona Sud – Alt Congost (Centelles, Balenyà i Aiguafreda).

En una primera fase a Aiguafreda, l’agent està acompanyant la dinamització del mercat no sedentari dels divendres i la implantació de l’aplicació mòbil anomenada APROPTEU als comerços del municipi. Aquesta APP totalment gratuïta impulsada per la Diputació de Barcelona va adreçada tant a comerciants, paradistes, qualsevol empresari/a del sector, emprenedors/es i a la mateixa ciutadania.

L’aplicació permet aportar eines digitals per tal que els nostres comerços aconsegueixin ser més competitius i fer xarxa entre comerciants, empresaris/àries i la ciutadania. Entre les principals funcionalitats, es poden cercar comerços i servei dels municipis de la província de Barcelona; comunicar-se amb ells a través del xat; conèixer promocions, productes i novetats; aprofitar les avantatges comercials i accions de fidelització; i consultar les activitats comercials del barri, entre d’altres.

Per les seves característiques, el projecte manté una estreta relació amb  el Programa TTT i l'activitat del Servei d'Ocupació d'Aiguafreda.

.
.
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/05/2022 a les 11:28h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona