Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:21:16 | 23/04/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > La senyalització dels camins d’Aiguafreda

La senyalització dels camins d’Aiguafreda

09/05/2023

Des d’aquesta setmana passada es troben instal·lats els pals amb banderoles direccionals a les principals cruïlles de pistes i camins d’Aiguafreda. El conjunt consta d’un total de 24 indicadors repartits per tot el terme municipal.

Cada pal senyalitzador indica el lloc on es troba i l’altitud, i incorpora banderoles de direcció amb destinació, distància i temps a peu. La majoria de pals inclouen un codi QR que enllaça amb referències de l’indret. Pel fet de trobar-se dins de l’àmbit del parc, la senyalètica respecta la pròpia del PN del Montseny. La distància indicada i el temps previst es troben arrodonits. Els temps s’han calculat segons taules internacionals i amb comprovacions sobre el terreny en les quals hi van col·laborar membres de l’entitat Els Gafarrons i altres caminants d’Aiguafreda.

La situació dels pals s’ha fet sobre camins d’ús públic i pretenen ser una ajuda per a l’orientació, l’excursionsime i per a la descoberta de l’entorn. Amb aquesta instal·lació Aiguafreda té tot el municipi senyalitzat, amb un criteri únic de disseny que facilita el manteniment i possibles ampliacions futures. Una actuació integral pionera en l’àmbit del Montseny sorgida d’un procés de participació ciutadana.

 

On es troben situats ? Com accedir a les dades ?

 Podeu accedir al mapa amb la situació dels pals senyalitzadors a través del següent enllaç: Senyalització_dels_camins_dAiguafreda.

També us podeu descarregar la situació dels pals indicadors a través de l’arxiu en format CSV que trobareu a la pàgina web municipal amb el nom i coordenades de cada punt i carregar-ho al vostre navegador gps.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 13:01h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona