Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:20:28 | 19/04/2024

Fira a la Plaça nit
Portada > Actualitat > Notícies > Els resultats dels Pressupostos Participatius 2023

Els resultats dels Pressupostos Participatius 2023

26/01/2023

Del 9 al 20 de gener s’han sotmès a votació deu propostes relacionades amb aspectes de la via pública, dels equipaments municipals i d’àmbits culturals o turístics. Les més votades es duran a terme durant aquest any fins a esgotar la partida destinada (35.000 €). Hi han pogut participar les persones majors de 16 anys i empadronades a Aiguafreda i ho han pogut fer de manera presencial o telemàtica. El grup d’edat comprès entre els 40 i els 49 anys ha estat el que hi ha aportat més participants.

 

Participació

Continua augmentant la participació en relació a anteriors edicions arribant als 271 participants validats, dada que representa un 11,8 % del cens. El sistema de vot majoritàriament escollit ha estat el telemàtic (217 persones) davant les que ho han fet presencialment (54 persones).

 

Resultats

Per a validar els vots s’han descartat les opcions de votants no empadronats i també les dels votants que ho havien fet dos cops (en aquest cas només se n’ha considerat un). Cobrir el pati de dalt de l’escola amb lones i tendals ha estat l’opció majoritària destacada. Trobareu els resultats als gràfics adjunts.

 

Un cop finalitzat el recompte, les tres més votades (propostes 1, 4 i 6) seran les que es duran a terme durant aquest 2023. Atès que la suma de les més votades no arriba al total destinat, es valorarà incorporar la següent més votada segons disponibilitat pressupostària.

 

Aquestes són les propostes guanyadores:

1 Educació i infància: Coberta del pati de dalt de l’escola amb lones i veles

Després de la remodelació dels patis dels petits i dels mitjans de l’escola, es proposa cobrir una part de la grada del pati de dalt a fi que els mesos d’estiu serveixi de protecció i lloc de descans per als escolars.

4 Esport: àrea de calistènia al Parc d’Avencó

Cada vegada més la sortida a la natura amb la possibilitat d’exercitar el cos, és una necessitat creixent. Aquest conjunt d’aparells gimnàstics (calistènia) es posarien a l’inici del camí d’Avencó, un dels itineraris de natura més freqüentats per caminants, runners i ciclistes.

6 Cicle de tallers socials

Creació d’un cicle de tallers socials (sostenibilitat, energies renovables, responsabilitat social...) a fi d’afavorir la implicació en temes de medi ambient i culturals, essencials per a una bona convivència i integració entre la població.

 

Un agraïment a tothom que hi ha participat!

Resultats
Gràfic 1
Gràfic 2
Gràfic 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 14:05h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona