Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:01:22 | 25/09/2022

Natura
Portada > Actualitat > Notícies > Exposició commemorativa de la Matagalls-Montserrat al Casal Sant Jordi

Exposició commemorativa de la Matagalls-Montserrat al Casal Sant Jordi

16/09/2022

Des d'avui es podrà visitar l'exposició que el Centre Excursionista de Gràcia ha preparat per commemorar els aniversaris de la travessa. Aiguafreda, primer poble on arriba i lloc de pas clau des dels seus inicis, acull l'exposició durant aquests dies coincidint amb la celebració de la marxa.

La Matagalls-Montserrat és una travessa de resistència no competitiva organitzada pel Club Excursionista de Gràcia des de 1972. La MM consisteix a realitzar, en menys de 24 hores, els més de 80 km que hi ha des del Montseny a Montserrat. El 2019 se’n celebrà la 40a edició i el 2022 els 50 anys de la primera travessa i els 100 de l'entitat que l'organitza.

Tota la història s'hi pot veure mitjançant imatges, objectes, textos i mapes amb els diferents recorreguts que ha tingut al llarg de la seva història, intentant transmetre les sensacions i vivències. També del reglament, els controls de pas i els avituallaments. De com és la sortida i l’arribada. Del repte. De com ha evolucionat la tecnologia, les inscripcions, la indumentària i l’equipament. De l’organització. Amb dates claus i llocs emblemàtics. De les samarretes, els dorsals, trofeus, els cartells i les polseres. Dels senyals. Dels participants. D’en Carles Albesa, de Mossèn Oliveras o d'en Jep i Fidel, entre d’altres, i del voluntariat que fa possible, any rere any, l’operació Matagalls-Montserrat.

Al Casal Sant Jordi. Oberta a tothom !

Cartell informatiu
Foto 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/09/2022 a les 15:06h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona