Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:01:44 | 25/09/2022

Gorg de l'olla
Portada > Actualitat > Notícies > Els nous vestidors del camp d’esports

Els nous vestidors del camp d’esports

20/07/2022

Aquest mes s’han posat en servei els nous vestidors del camp d’esports. La remodelació integral de la instal·lació, que s’ha dimensionat per donar servei a totes les activitats esportives, compta amb tres vestidors, espai de gestió i consergeria i lavabos adaptats. La recent pandèmia ha condicionat poder disposar de més espais destinats a la higiene evitant-ne l’ús compartit. També s’ha canviat tota la instal·lació de fibrociment de la teulada i s’ha habilitat rampa d’accés al conjunt. Han quedat anul·lats els antics vestidors situats sota la piscina i exclusius del tennis, que s’utilitzaran com a magatzem.

Aquesta obra forma part del projecte de remodelació del camp d’esports, iniciat amb la nova pista poliesportiva i l’enjardinat del seu entorn i que ha de continuar amb la construcció de les noves pistes de tennis.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/09/2022 a les 15:06h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona