Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:10:58 | 24/06/2021

Falgueres
Portada > Actualitat > Notícies > Nou enjardinament a la sagrera de l’església

Nou enjardinament a la sagrera de l’església

31/05/2021
Aquests darrers mesos s’han dut a terme obres d’enjardinament i millora a l’entorn de l’església. Aquestes obres han estat possibles mercès a la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Aiguafreda i la Parròquia de Santa Maria, que regularitza el manteniment de l’entorn i permet consolidar l’espai com a lloc de passeig obert.
 
L’acció ha permès sanejar vegetació arbustiva, enretirar pedres existents al jardí superior, instal·lar una nova il·luminació, adequant-la a normativa, i també resoldre problemes de desguàs a la plaça causats per la grava provinent de l’antic solar durant episodis de pluja. En l’àmbit històric s’ha volgut donar relleu al lloc que ocupava un dels contraforts de l’antiga església i singularitzar el monument commemoratiu dels 1100 anys. També s’ha creat un pas entre la carretera i la Plaça Major, apte per a persones amb mobilitat reduïda.
 
Durant les properes setmanes l’espai verd quedarà perimetrat a fi de permetre l’arrelament de l’herba.
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/06/2021 a les 12:09h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona