Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:03:32 | 17/04/2021

a
Portada > Actualitat > Notícies > El Montseny és cultura

El Montseny és cultura

24/03/2021

El Montseny és cultura

 

Tercera edició del programa El Montseny és cultura. El seu objectiu és donar a conèixer el ric patrimoni del Montseny, a través de petites passejades pel parc natural de la mà de guies professionals. Les visites van de març a novembre i es portaran a terme en diferents punts del massís.

 

El programa Montseny és cultura està impulsat per l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny, entitat que té la voluntat de promoure un turisme de qualitat i de preservar el valor del patrimoni natural i cultural del Montseny, com un recurs turístic fonamental. L’associació assumeix directament una part del cost d’aquestes visites, pel que l’usuari només haurà de pagar 5€ per a la inscripció. Totes les activitats seguiran les mesures de seguretat i salut pertinents.

Cal fer reserva prèvia a l’entitat organitzadora de la visita. Es recomana, també, portar calçat de muntanya.

 

Per a més informació

Cartell informatiu

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 14/04/2021 a les 14:18h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona