Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:01:44 | 20/10/2020

a
Portada > Actualitat > Notícies > Les entitats d’Aiguafreda, preparades

Les entitats d’Aiguafreda, preparades

06/10/2020

Aquesta setmana s’han reprès la majoria d’activitats que duen a terme les entitats d’Aiguafreda: des del Casal Sant Jordi fins als diferents cursos o esports que es fan al Camp d’Esports o al pavelló poliesportiu. Totes les entitats del municipi que celebren la seva activitat en espais tancats disposen de material per a la prevenció i seguretat per a prevenir contagis (gel hidroalcohòlic, termòmetre frontal, cartells informatius...).

 

Cal que participants, esportites, acompanyants i monitors observin i segueixin totes les mesures de prevenció que han rebut junt amb el kit de material. La prevenció col·lectiva ha de permetre poder seguir amb totes les activitats de manera regular. Amb tot, davant d’algun possible cas de contagi, les activitats afectades hauran de quedar ajornades o cancel·lades.

Foto
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2020 a les 10:35h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona