Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:18:46 | 19/04/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > Inici de curs. Balanç de la primera setmana

Inici de curs. Balanç de la primera setmana

21/09/2020

Aquesta setmana ha començat el curs a l’escola La Muntanya, enguany amb 240 alumnes matriculats i una ràtio per aula que en cap curs supera els 20 nens.

Les condicions especials de la pandèmia han condicionat el plantejament del curs amb 4 entrades separades, diferents horaris, tant d’accés com de torns de menjador, patis individualitzats i mesures especials per a garantir la seguretat d’infants i docents.

En les trobades prèvies entre l’escola i l’Ajuntament, es van avaluar necessitats per a aquest retorn segur. En aquest sentit s’ha dotat el centre de 300 mascaretes a fi de disposar de recanvis suficients, gels hidroalcohòlics a les entrades i a cada aula, material desinfectant, pantalles facials per als mestres, especialment els d’infantil atès el contacte més estret que tenen amb els infants. També s’han facilitat 4 termòmetres frontals i cintes adhesives per a delimitar espais comuns. Aquests dies també s’ha reforçat el suport informatiu a l’exterior per a regular accessos. El servei de neteja es complementa amb una persona que té cura de desinfectar espais comuns mentre els nens són a l’escola.

Un cop establert el ritme de funcionament habitual durant aquests primers dies, recordem a pares i acompanyants la necessitat de seguir els horaris i accessos consignats en el moment d’acompanyar els nens.

El compromís de tots beneficia el conjunt de la comunitat educativa.

Foto
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 14:05h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona