Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:16:01 | 29/03/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > Amb el menjar no s’hi juga

Amb el menjar no s’hi juga

22/07/2020

La Mancomunitat La Plana està portant a terme un projecte de lluita contra el malbaratament alimentari amb el lema Amb el menjar no s’hi juga dins el Pla Supramunicipal de Prevenció de Residus municipals (2019-2022).

 

Els principals objectius són: fomentar la conscienciació sobre els perjudicis del malbaratament alimentari a la nostra societat, divulgar consells i bones pràctiques a l’hora de fer una compra planificada i responsable i reduir el malbaratament alimentari en el sector de la restauració.

 

S’ha preparat una campanya adreçada a la ciutadania que consisteix a fer un espot de sensibilització amb la participació de la ciutadania dels municipis mancomunats.

 

L’espot consistirà en el muntatge de diversos vídeos casolans que la ciutadania que vulgui participar haurà de gravar amb el lema Amb el menjar no s’hi juga i amb consells i estratègies per evitar el malbaratament d’aliments.

 

Tothom que vulgui participar-hi té temps fins del 26 de juliol per enviar el seu petit vídeo. Abans de fer-ho cal consultar les bases de participació i el document d’autorització de drets i ús d’imatge al web de la Mancomunitat La Plana (www.mancoplana.cat).

 

Per altra banda també s’està realitzant una campanya adreçada als restauradors fent visites a diversos restaurants dels municipis mancomunats per proposar millores per reduir el malbaratament alimentari i així poder aconseguir el distintiu Zero malbaratament. Algunes millores proposades han sigut: oferir els aliments sobrants als clients, congelar en racions individuals, revisar els aliments en estoc, etc.

Cartell informatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 13:39h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona