Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:14:36 | 26/05/2020

a
Portada > Actualitat > Notícies > Cursa d’orientació dels Innocents!

Cursa d’orientació dels Innocents!

30/12/2019

Va tenir lloc el passat 28 de desembre amb sortida a Aiguafreda i arribada a Sant Martí. 17 joves participants van cobrir el recorregut, bàsicament urbà, intentant localitzar les fites i fer-ho en el menor temps possible.

 

Les curses d’orientació són un esport de fort arrelament a l’Europa nòrdica però també entre nosaltres. La Vall del Congost ja fa anys que compta amb participants entusiastes en aquest esport que combina l’orientació amb la interpretació de mapes esquemàtics, la resistència i la velocitat. Esmentem alguns dels nostres pioners: els germans Serrallonga de Tagamanent o Carme Parareda d’Aiguafreda, campions que van participar en curses d’àmbit internacional arreu d’Europa. Actualment Aiguafreda compta amb dos circuits permanents d’orientació i Sant Martí amb tres.

 

La 1a. edició de la Cursa dels Innocents pretén difondre aquest esport entre els més joves. Enhorabona a tots els participants !

L’any vinent hi tornem !

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/05/2020 a les 17:31h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona