Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:10:26 | 28/03/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > Vota per Avencó !

Vota per Avencó !

10/07/2019

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) inicia una consulta ciutadana amb l’objectiu de conèixer les prioritats de diverses actuacions destinades a millorar la qualitat hidromorfològica d’alguns cursos fluvials. Aquestes mesures són fruit de l’estudi dut a terme per l’Agència amb l’objectiu de prioritzar les actuacions per a la millora de la morfologia i les riberes dels rius, un fet que comportarà una millora qualitativa del tram on s’actuarà. L’ACA preveu destinar 5,2 milions d’euros en aquestes actuacions.

Són 43 actuacions repartides en un total de nou conques hidrogràfiques, entre les quals n’hi ha tres que afecten la conca del Besòs, i una d’elles és a la Riera d’Avencó.

En concret es tracta d’eliminar l’antiga presa de captació d’aigües situada al costat del Pont de Peu de Costa (o Primer Pont), que dona lloc al Pantà de la Font del Vern, al costat de la casa coneguda amb el nom de Torre dels Esquirols (o Can Parellada, pel nom dels antics propietaris), presa en desús des de fa molts anys. L’actuació prevista la podeu veure a la fitxa annexa.

Per a participar-hi, només cal omplir el formulari següent: http://aca.gencat.cat/ca/laca/participacio/consultes/consulta-sobre-connectivitat/formulari/

La corresponent a la Riera d’Avencó és la número 15.

Foto
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2024 a les 13:08h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona