Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:20:49 | 05/06/2020

a
Portada > Actualitat > Notícies > El Casal Sant Jordi visita Torrelles de Llobregat en el marc de l’intercanvi de casals

El Casal Sant Jordi visita Torrelles de Llobregat en el marc de l’intercanvi de casals

15/05/2019

El passat dimarts 2 de maig, una trentena de persones del Casal Sant Jordi d’Aiguafreda i de Sant Martí de Centelles van visitar Torrelles de Llobregat, en el marc de l’intercanvi de Casals que va reunir a una seixantena de participants.

La trobada va començar amb un esmorzar a Can Sostres, Casal de l’Associació de la Gent gran de Torrelles de Llobregat, i va continuar amb una passejada pel municipi amb parada a l’Ajuntament, on l’alcaldessa accidental Isabel Martínez, va donar la benvinguda al grup i es va projectar un audiovisual sobre la Festa de la Cirera que es celebra cada any el primer cap de setmana de juny. La visita va seguir a l’església de Sant Martí de Torrelles on els assistents van poder aprofundir en la història del municipi i de la pròpia església. A continuació i abans del dinar de germanor el grup va fer també la visita de “Catalunya en miniatura”. Després del dinar, un grup d’escolars de 5è de primària de l’Escola pública de Sant Martí van sorprendre als assistents amb una petit concert i cantada que va animar la sobretaula. 

Abans de finalitzar la trobada es van fer els parlaments d’agraïment i l’intercanvi d’obsequis entre els representants de les dues associacions i els representants polítics dels municipis participants. En aquesta ocasió, va acompanyar al grup en Josep Antoni Grau, alcalde de Sant Martí de Centelles, que va expressar l’agraïment per l’acollida i la importància d’aquestes trobades que permeten teixir vincles entre les persones i els municipis.  En aquesta ocasió, es va excusar en Joan Vila, alcalde d’Aiguafreda, que no hi va poder assistir.

La retrobada serà a l’octubre quan Torrelles de Llobregat visitarà el Casal Sant Jordi i els municipis d’Aiguafreda i de Sant Martí de Centelles.

 

 

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/06/2020 a les 17:48h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona