Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:00:52 | 22/09/2023

a
Portada > Actualitat > Notícies > Acte de cloenda i concurs de dibuix de la guia infantil del patrimoni d'Aiguafreda del Consell d'Infants

Acte de cloenda i concurs de dibuix de la guia infantil del patrimoni d'Aiguafreda del Consell d'Infants

16/06/2017

El passat dimecres, dia 7 de juny, va tenir lloc l’acte de cloenda del Consell d’Infants d’Aiguafreda.  En aquest acte es va posar en relleu la feina feta durant el curs i les propostes de treball pel nou curs.  L’Alcalde va felicitar els consellers i conselleres per la tasca feta, va donar resposta a les seves propostes i els va animar a seguir treballant en la mateixa línia, amb el compromís de seguir tenint en compte la seva opinió i en recolzar les activitats proposades.

 

Un cop acabat l’acte, va tenir lloc l’entrega de premis del Concurs de Dibuix Infantil que vàrem organitzar dies abans en motiu de la portada del projecte d’elaboració d’una guia infantil del patrimoni d’Aiguafreda que estem elaborant amb els conselleres i conselleres. L’Alcalde va presidir l’entrega de premis.

 

Adjuntem les fotografies de l’acte de cloenda, del jurat del concurs de dibuix, d’algunes de les obres que van fer els participants, dels guanyadors del concurs de dibuix recollint el premi i l'enllaç del vídeo de VOTV.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 1
Foto 2
Dibuix 1
Dibuix 2
Dibuix 3
Dibuix 4
Dibuix 5
Dibuix 6
Dibuix 7
Dibuix 8
Foto 1
Foto 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/09/2023 a les 15:04h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona