Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:05:36 | 02/03/2021

Aiguafreda
Portada > Actualitat > Notícies > Vols formar part d’una parella lingüística?

Vols formar part d’una parella lingüística?

03/02/2021

El Voluntariat per la Llengua s’encarrega de fer parelles, entre un voluntari que parla habitualment català i un aprenent que ja en té coneixements, però que vol guanyar més confiança i fluïdesa a l’hora de parlar-lo. Un cop formades les parelles, segons les preferències i horaris, la dinàmica és senzilla i flexible: cada parella decideix l’horari i el lloc de les trobades.

Les restriccions sanitàries i de mobilitat derivades de la Covid-19 no han aturat les ganes d’aprendre català i d’ajudar a qui l’està aprenent. Actualment, la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua, facilita la pràctica del català a través de la conversa per mitjà de plataformes de videotrucada (WhatsApp, Skype, Zoom, Teams...).

Si tens ganes de fer créixer el català i fer noves coneixences, inscriu-t’hi com a voluntari o voluntària. Si tens ganes de perdre la vergonya i llançar-te a parlar en català, inscriu-t’hi com a aprenent o aprenenta. Per participar-hi només cal ser major d’edat i disposar d’una hora a la setmana.

Les inscripcions es poden fer en línia a través del portal. També et pots posar en contacte amb el Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental per telèfon al 634 757 138(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Cartell informatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2021 a les 11:33h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona