Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:01:48 | 03/12/2020

a
Portada > Actualitat > Notícies > La futura biblioteca d’Aiguafreda

La futura biblioteca d’Aiguafreda

16/11/2020

Una biblioteca municipal actual, àmplia i completa, moderna i acollidora: un anhel de fa molts anys per part del poble d’Aiguafreda i una necessitat present com a centre generador i dinamitzador de cultura. Aquesta és una realitat que voldríem atès que des de 1982, quan es va inaugurar la biblioteca actual, la tenim emplaçada en un local cedit i que amb els seus 115 m2 la converteixen en una de les biblioteques més petites de la xarxa.

La voluntat compartida de bastir la nova biblioteca a les antigues escoles ha dut a tirar endavant el projecte, que actualment es troba en fase d’estudi i anàlisi. Aprofitant aquesta fase inicial, es vol fer arribar a l’equip tècnic redactor aquelles necessitats, opinions i desitjos que puguin tenir els que en seran futurs usuaris. Amb aquesta intenció, es recolliran aportacions ciutadanes que expressin com es voldria la futura biblioteca/centre cultural, tant de continguts com d’espais, d’usos o de tot allò altre que es vulgui aportar. Totes les opinions recollides es faran arribar a l’equip redactor del projecte a fi que siguin valorades.

En aquests moments, un dels principals usuaris, els infants, ja hi participen a través del Consell d’Infants d’Aiguafreda com també ho fan els diferents grups municipals. Tothom qui ho desitgi també ho pot fer a través de la biblioteca i de les seves xarxes, que recolliran propostes i suggeriments. El termini s’obre avui mateix i hi haurà temps fins al dia 1 de desembre.

Podeu fer arribar les vostres opinions a través dels següents canals:

Facebook → Facebook Biblioteca

Instagram → Instagram Biblioteca

Correu electrònic → (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Telèfon → 935 141 207

Per escrit → directament a la biblioteca

Pàgina web de la biblioteca:  Web Biblioteca

 

Imatge
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/12/2020 a les 11:10h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona