Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:20:37 | 28/03/2024

Riera d'Avencó 1
Portada > Actualitat > Notícies > Editat l’Estiueig a Aiguafreda de Carola Duran i Armand Carabén

Editat l’Estiueig a Aiguafreda de Carola Duran i Armand Carabén

06/11/2020

Aiguafreda té una llarga tradició d’estiueig, com l’havia tingut abans d’acollida per a viatgers. Aquest fenomen, de profunda empremta al nostre poble, l’ha conformat tant urbanísticament, com socialment o culturalment. Una petja de més de 150 anys que podem veure ara gràcies a aquest llibre que l’analitza des de molts vessants donant testimoni d’una època i de la seva societat, d’unes persones i dels seus fets.

Carola Duran i Tort, veïna d’Aiguafreda, curadora de l’obra, especialista en literatura catalana del XIX, escriptora, investigadora i coneixedora del món descrit, ha efectuat un recerca històrica i periodística d’una qualitat rigorosa que li permet contextualitzar la documentació aportada de manera diversa i profunda, apassionant per al lector. El llibre es complementa amb les memòries escrites fa més de trenta anys per Armand Carabén, un home de món que va saber gaudir de l’estada a Aiguafreda fent un retrat molt particular de l’estiueig de mitjans del segle XX.

El llibre serà presentat de manera oberta i presencial quan les circumstàncies ho permetin. A partir d’avui ja es pot adquirir a la llibreria solidària Afac, al Punt d’Informació o al mateix Ajuntament.

 

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 13:39h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona