Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:20:29 | 28/03/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > Curs de català per a persones estrangeres a El Punt

Curs de català per a persones estrangeres a El Punt

27/01/2020

El curs s'iniciarà el dia 5 de febrer fins al mes de juny. Serà els dimecres de 15:00h a 16:30 a El Punt.

Les persones interessades poden d'adreçar-se a l’Ajuntament d’Aiguafreda, a l’Ajuntament de St. Martí de Centelles i a El Punt per formalitzar les inscripcions. Cal portar una fotocòpia del DNI/PASSAPORT/NIE.

El preu d’inscripció és de 10€.

Aquest curs, finançat pel Fons Social Europeu, té per objectiu donar als estrangers arribats a Catalunya, els coneixements bàsics de la societat catalana i del municipi, els serveis públics, la llei d'estrangeria i els seus últims canvis, les tradicions catalanes, els drets i deures dels ciutadans/es, etc.

El coneixement del català, de la societat catalana i del món laboral, són coneixements bàsics per obtenir el certificat d'acollida que emet la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de promoure l'autonomia personal de les persones estrangeres i catalanes retornades i la igualtat d'oportunitats entre la ciutadania.

Aquest certificat és un  document amb eficàcia jurídica i valor probatori que és d'utilitat en els processos d'estrangeria (arrelament social, modificació i/o renovació d'autoritzacions de residència) o d'adquisició de la nacionalitat, entre d'altres. El mateix certificat pot ser d'utilitat a l'hora de buscar feina o de fer valer la formació i experiència. 

Cartell informatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 13:39h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona