Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:13:32 | 28/03/2024

Aiguafreda
Portada > Actualitat > Notícies > Subministrament d’aigua: situació actual

Subministrament d’aigua: situació actual

23/01/2020

Es manté el subministrament a tot el nucli. Des d’aquest migdia, ja pot ser aprofitada l’aigua del Pantà de Picamena (Riera d’Avencó) que nodreix l’ETAP d’Aiguafreda i permet alimentar els dipòsits. Tanmateix, el drenatge és molt escàs atès que els nivells excessius de materials en suspensió de l’aigua demanen un tractament complex que no permet la connexió directa tot i l’evident sobrant d’aigua que hi ha en aquests moments.

Cal continuar fent estalvi d’aigua a cada llar. Tinguem cura del consum en benefici de tothom. En aquests moments els dipòsits municipals es troben entre el 5 i el 10% de capacitat i el ritme de reompliment no permet anar més enllà d’aquest percentatge.

Sector crític: la Font dels Enamorats

És el veïnat amb més dificultats de subministrament. Algunes llars no tenen entrada d’aigua o és molt escassa. S’està treballant per a restablir la connexió tan aviat com sigui possible.

Des de les 14.00 h s’ha estacionat un camió-cisterna amb aigua potable per a tots els veïns que vulguin anar a proveir-se’n. El camió es troba davant la Residència La Font, principal punt sensible atès el nombre de persones que hi ha acollides. Aquest matí, d’acord amb la mateixa residència, s’ha acordat la instal·lació d’un dipòsit supletori per al manteniment dels seus serveis mínims.

 

Recordeu: podeu anar a recollir aigua davant la residència de la Font dels Enamorats. El camió-cisterna hi serà aquesta tarda i farà recàrregues successives demà i  mentre duri la urgència.

 

Foto 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2024 a les 13:08h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona