Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:22:07 | 25/04/2019

Fira a la Plaça
Portada > Actualitat > Notícies > Nova il·luminació amb fanals solars fotovoltaics

Nova il·luminació amb fanals solars fotovoltaics

26/10/2018

 

S’han instal·lat els tres primers fanals fotovoltaics a diferents indrets d’Aiguafreda en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Aquests fanals solars són autònoms mercès al seu funcionament amb energia solar i són ideals per a il·luminar espais on no arriba la xarxa elèctrica. Estan dotats amb mòduls led i són fonts energètiques sostenibles i no contaminants atesa al nul·la emissió de CO2. Els mòduls fotovoltaics incorporen sensors de lluminositat, controlant els horaris d'encesa i apagada.

 

Un dels fanals s’ha instal·lat al costat de l’ermita de Sant Salvador on substitueix antigues lluminàries incandescents, un altre a l’àrea d‘aportació situada al Camí de l’Aragall, entre l’Eixample i el veïnat disseminat de Puigsec, i la tercera a la Font dels Enamorats, millorant la il·luminació d’espais foscos.

 

Foto 1
Foto 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2019 a les 09:37h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona