Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:18:00 | 20/11/2017

Panoràmica 1
Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració de la restauració arqueològica de la Resclosa de Martinet

Inauguració de la restauració arqueològica de la Resclosa de Martinet

13/11/2017

 

El proper dissabte 18 de novembre està prevista la inauguració de la Resclosa de Martinet, un cop finalitzats els treballs de restauració arqueològica. Un element patrimonial que, tapat pels anys i la vegetació, havia passat desapercebut. La resclosa, amb caseta de control i canal de derivació, havia de submistrar aigua per regar als antics horts que es trobaven a les planes de sota la Font dels Enamorats, avui zona industrial del municipi. A causa de plets pels drets sobre l’aigua, el projecte va restar inacabat i no va entrar mai en funcionament.

 

La restauració ha estat possible mercès a la Col·laboració de l’Associació Hàbitats, l’Associació Martinet Grup de Defensa Fluvial, el Parc Natural del Montseny i els Ajuntaments d’Aiguafreda i Seva. Tothom és convidat a esmorzar a les 10 del matí i a conèixer la història d’aquesta obra hidràulica, mercès als pannells explicatius que ho il·lustren.

 

 

Cartell informatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/11/2017 a les 14:22h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona