Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:22:08 | 22/03/2018

a
Portada > Actualitat > Notícies > Campanya contra els excrements de gossos al carrer

Campanya contra els excrements de gossos al carrer

02/11/2017

S’ha posat en marxa una campanya municipal que consta de diferents accions tendents a sensibilitzar sobre la problemàtica que suposen els excrements de gossos a la via pública. D’una banda, a part d’aquesta difusió per xarxes, es repartirà casa per casa el fulletó que podeu trobar annex a fi que cada veí del municipi sigui conscient de la problemàtica. En paral·lel, un agent cívic municipal ha iniciat una campanya de vigilància i informació a diferents indrets del municipi per a informar aquells propietaris de gossos sobre l’obligació de recollir els excrements del seu animal. En darrera instància, un ban signat per l’alcalde recordarà els principis d’aquesta campanya.

 

Totes aquestes accions són tendents a conscienciar del fet que els excrements de gossos al carrer són font de tot tipus de perjudicis per a la comunitat: manca d’higiene, afectacions a la salubritat, males olors, perjudici per als infants que juguen en espais comuns, manca d’imatge de la mateixa via pública, mobiliari i instal·lacions urbanes malmeses per l’efecte dels àcids, etc.

 

Recordem també que cada gos cal que estigui convenientment censat i tingui el xip en ordre. Hi ha previst un règim de sancions per a qui es desentengui del que preveuen les Ordenances Municipals sobre aquest punt. En benefici del poble i dels seus veïns, esperem la col·laboració de tothom.

Tríptic 1
Tríptic 2
Cartell informatiu 1
Cartell informatiu 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2018 a les 10:10h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona