Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:16:14 | 20/04/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament d’Aiguafreda ara també al Whatsapp

L’Ajuntament d’Aiguafreda ara també al Whatsapp

06/10/2017

L’Ajuntament d’Aiguafreda ara també al Whatsapp

 

L’Ajuntament d’Aiguafreda inicia un servei de notificacions per Whatsapp, que s’afegeix als ja existents RSS de la pàgina web (www.aiguafreda.cat), de Facebook (@AjuntamentAiguafreda), Twitter (@ajaiguafreda) i Instagram (@ajaiguafreda). Amb aquesta nova eina de comunicació, àgil i gratuïta, es podran conèixer les novetats municipals com també ser utilitzat en avisos d’emergències o comunicacions urgents.

 

Com us podeu donar d’alta ?

 

1) Afegiu el telèfon de l’Ajuntament d’Aiguafreda a la vostra llista de contactes: 681330458.

2) Quan el tingueu afegit, envieu un whatsapp a l’Ajuntament d’Aiguafreda amb la paraula ALTA, nom i cognoms. (Exemple: ALTA, Montserrat Llobeta Avencó).

3) Rebreu resposta confirmant l’alta en un període màxim de cinc dies. A partir d’aquest moment ja rebreu les notificacions.

 

Què rebreu ?

 

Les notificacions que es difonen per xarxa i a través de la web: actes, reportatges, agenda cultural i esportiva, incidències viàries, avisos, festes, etc...

 

Cada quan ho rebreu ?

 

L’Ajuntament d’Aiguafreda farà, com a màxim, una tramesa diària, de dilluns a divendres, aplegant les informacions que hagin aparegut aquell dia. En casos necessaris es poden rebre més comunicacions. També se’n poden rebre en caps de setmana, si es considera adient.

 

Es podran fer peticions a través del servei ?

 

Atesa la naturalesa del mitjà, el servei de comunicacions per whatsapp és un canal de comunicació unidireccional. En aquest sentit, comentaris de resposta no podran ser atesos. Si es vol comunicar alguna incidència es pot utilitzar el canal de comunicació existent per a aquests casos: https://www.aiguafreda.cat/formularis/instancia-general. Tampoc no es podrà utilitzar l’opció de trucada de dins de whattsapp.

 

Com us podeu donar de baixa ?

 

En qualsevol moment, l’usuari pot enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) amb les paraules següents: BAIXA, nom i cognoms i serà donat de baixa del servei.

 

Confidencialitat

 

L’Ajuntament d’Aiguafreda no farà ús de les dades de les persones inscrites amb cap altra finalitat que la que s’ha exposat. Les dades no seran lliurades a cap organisme extern. Es garanteix la privacitat de les persones que formin part del grup.

Whatsapp
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/04/2024 a les 14:05h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona