Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:05:54 | 22/02/2018

Verns a la Riera d'Avencó
Portada > Actualitat > Notícies > Nou recordatori per evitar llençar elements punxants a les escombraries

Nou recordatori per evitar llençar elements punxants a les escombraries

09/06/2017

 

 

Segueix la campanya engegada per l’Àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat La Plana per a conscienciar la població de cara a gestionar correctament els elements punxants utilitzats en la vida quotidiana (agulles, cúters, vidres trencats i altres materials punxants). Els residus punxants o punyents són materials de rebuig i s’han de dipositar protegits, dins d’un envàs de plàstic dur, dins la bossa per evitar infeccions i contagi de malalties als treballadors que recullen i trien les deixalles. La campanya es perllonga després que el personal del servei de recollida i de la planta de triatge de materials reciclables s’han punxat en diverses ocasions amb materials punyents que contenien les bosses de residus. Aquest fet els posa en risc d'infeccions i contagis.

Cartell informatiu
Díptic 1
Díptic 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/02/2018 a les 12:42h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona