Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:09:41 | 29/03/2024

Riera d'Avencó 2
Portada > Actualitat > Notícies > Aiguafreda, a Divertium, un nou canal de difusió d’activitats

Aiguafreda, a Divertium, un nou canal de difusió d’activitats

13/05/2016

A partir d’ara, podreu trobar les activitats d’oci familiar que es facin a Aiguafreda i al seu terme municipal al vostre mòbil. Per trobar-ho tot i en qualsevol moment, només us heu de descarregar l’APP DIVERTIUM al vostre dispositiu.


Divertium és una aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes que ofereix a les famílies tot l’oci que es fa per a elles al voltant d’on es trobin. Funciona mitjançant geolocalització, l’aplicació localitza allà on et trobes i dient tan sols quants quilòmetres es volen fer i el dia, l’aplicació detecta totes les possibilitats existents.

 
També es pot filtrar per activitats. Hi ha 6 tipus d’activitats familiars diferents: esports; cultura; festes majors i populars; fires; restauració, càmpings i cases de turisme rural i altres.

 

Des de l’ajuntament us animem a que us baixeu aquesta aplicació. D’aquest manera tindreu al vostre abast i en un sol clic les activitats per fer en família, no tan sols d’Aiguafreda, si no de tot el territori català.

 

Us podeu descarregar l’APP des de la web de Divertium: www.divertium.net o des dels mercats d’Android i IOS. També ho podeu seguir a Facebook i a Twitter !

 

Divertium portada
Divertium 2
Divertium 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/03/2024 a les 13:39h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona