Accés directe als continguts

Ajuntament d'Aiguafreda

Data i hora oficials:09:39 | 25/04/2024

a
Portada > Actualitat > Notícies > Exposició de fotografies i presentació del llibre “Estels, Ermites i Esglesioles del Montseny”

Exposició de fotografies i presentació del llibre “Estels, Ermites i Esglesioles del Montseny”

12/02/2015

Estels, Ermites i Esglesioles del Montseny, és un treball fotogràfic nocturn realitzat per l’artista palauenc Mariano Pagès, on es recull l'arquitectura religiosa del Montseny des d’una perspectiva del tot inèdita. Es tracta de temples de petita escala disseminats pel massís i el seu entorn. La totalitat de l’obra s’ha realitzat durant la nit, sovint en condicions de foscor total i agafant els edificis com a protagonistes. El patrimoni (religiós, arquitectònic i cultural) és l’eix del treball, i és representat amb un caire artístic i amb marcats contrastos de temps, velocitat, foscor i lluminositat.

L'obra es manifesta amb un llibre i amb una exposició de fotografies que és itinerant pels pobles del Montseny. La mostra inclou les esglésies de Sant Salvador d’Avencó, Sant Miquel de Canyelles i d’Aiguafreda de Dalt (Sant Martí de Congost) com mai s’han vist abans. Il·luminades de nit i amb els estels en moviment. El llibre compta amb el pròleg del prestigiós historiador Mn. Antoni Pladevall i la introducció de l’arqueòleg Jordi Tura (Director del Museu Etnològic del Montseny).

Data d’inauguració: divendres 6 de març a les 19.00 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Presentació a càrrec de l’alcalde Joan Vila i visita guiada de la mostra per l’autor.

Més informació del llibre a: www.ermites-montseny.com

Reportatge emès per VOTV: http://votv.xiptv.cat/aiguafreda/capitol/un-llibre-recull-fotografies-d-x27-ermites-i-esglesioles-del-montseny

L’exposició serà visitable fins al 17 de març (de dilluns a divendres, de 10 a 14 h).

Cartell
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/04/2024 a les 13:18h
Ajuntament d'Aiguafreda

Ajuntament d'Aiguafreda

Pl. Ajuntament, 1. 08591

Tel. 93 844 22 53 | Fax: 93 844 21 85 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

C.I.F.: P-0801400C

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona